Kind en Overgewicht

Rotterdam, Rhoon, Portugaal, Barendrecht

Ingrid Viergever
Kindereetcoach

SPECIALISATIE

Renkum, Wageningen, Ede, Over-Betuwe

Bianca Gerritsen
Kindereetcoach en gewichtsconsulent

SPECIALISATIE

Zaanstreek

Margreet Beunder
Kindereetcoach en gewichtsconsulent

SPECIALISATIE

Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg

Marion Duijst
Kindereetcoach en diëtist

SPECIALISATIE

Den Haag
Delft

Aafke Buitelaar
diëtist en kinder-eetcoach

SPECIALISATIE

Goeree-Overflakkee
Schouwen-Duiveland

Ingrid Viergever
kinder-eetcoach

SPECIALISATIE

Wijk en Aalburg

Mariska Winckler
diëtist en kinder-eetcoach

SPECIALISATIE

Geen Kinder-eetcoach bij jullie in de regio? Wij begeleiden dagelijks online. 

Een kinder-eetcoach van Lekker Pûh!!!

Onze eetcoaches zijn niet zomaar coaches, ze zijn allen gediplomeerde diëtisten of gewichtsconsulenten. Deze deskundigen hebben uitgebreide kennis van leefstijl, gezonde voeding en optimale balans.

Bij Lekker Pûh!!! gaan we nog een stap verder in het leveren van hoogwaardige zorg. Onze “Hip & Healthy Academie” is speciaal ontworpen voor diëtisten en gewichtsconsulenten die hun passie voor kindervoeding willen vergroten. Hier leren ze nog meer over de nuances van de juiste voeding voor kinderen en jongeren. Onze opleiding stelt onze coaches in staat om zich te specialiseren in op maat gemaakte begeleiding voor elk gezin en om kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en doorzettingsvermogen.

Na het succesvol afronden van onze opleiding hebben onze coaches het privilege om zichzelf “kinder)eetcoach van Lekker Pûh!!!” te noemen. Dit label symboliseert hun toewijding aan het welzijn van kinderen en hun families. Met passie en professionaliteit streven onze coaches ernaar om jou en je kind te helpen bij het vinden van evenwicht en vertrouwen op het pad naar een gezonde toekomst.

We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden we gepersonaliseerde begeleiding die is afgestemd op de behoeften van jouw gezin. Samen werken we aan het opbouwen van gezonde gewoonten en het vergroten van het zelfvertrouwen van je kind, zodat ze met volle kracht kunnen groeien en bloeien.

Bij Lekker Pûh!!! zijn we er om je te ondersteunen en te inspireren op deze belangrijke reis. Samen creëren we een liefdevolle en voedzame omgeving waarin jouw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het bouwen aan een stralende en gezonde toekomst voor je kind.

Moeder voelt zich begrepen lekker puh (1920 x 1920 px)

Voedingsadviescentrum voor Jeugd & Gezin | Kritische eters | ARFID | Afvallen voor kinderen en jongeren zonder dieet.

Contact met ons

Hoofdkantoor Lekker Pûh!!!
Hoogenboomlaan 11a
4325DD Renesse
Tel: +31 6 47678304

KVK nummer: 24399097
Vestigingsnr.: 000012487945

Heb je vragen? Mail ons: info@lekkerpuh.net