Kritische eters

Rotterdam, Rhoon, Portugaal, Barendrecht

Sarah van Uijthoven
Kindereetcoach, diëtist en fitnesscoach

SPECIALISATIE

Binnenkort verkrijgbaar voor ouders

Handboek, werkboek, tools en motivatie materiaal

Zaanstreek

Margreet Beunder
Kindereetcoach en gewichtsconsulent

SPECIALISATIE

Renkum, Wageningen, Ede, Over-Betuwe

Bianca Gerritsen
Kindereetcoach en gewichtsconsulent

SPECIALISATIE

Goeree-Overflakkee

Ingrid Viergever-Stieber
Kindereetcoach

SPECIALISATIE

Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg

Marion Duijst
Kindereetcoach en diëtist

SPECIALISATIE

Kies voor Kritische Etertjes altijd voor Professionele Begeleiding

Bij Lekker Pûh!!! begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste begeleiding te bieden aan kritische eters en kinderen met ARFID (Avoidant/Restrictive Food Intake Disorder). We willen u graag geruststellen dat onze kinder-eetcoaches zeer professioneel en toegewijd zijn aan het welzijn van uw kind.

Waarom Kiezen voor Lekker Pûh!!! voor Uw Kritische Eter?

  1. Opleiding en Nascholing: Onze kinder-eetcoaches zijn getraind in de nieuwste methoden en benaderingen voor het begeleiden van kritische eters. Ze blijven maandelijks bijscholen om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in het veld.

  2. Wereldwijd Netwerk: We zijn trots op ons wereldwijde netwerk van professionals in kindervoeding en -gezondheid. Dit stelt ons in staat om internationale inzichten en best practices te delen en toe te passen.

  3. Dedicated aan ARFID: We zijn actief betrokken bij de ontwikkeling en bevordering van methoden voor het omgaan met ARFID. We streven ernaar om te blijven groeien en te leren, zodat we uw kind de best mogelijke zorg kunnen bieden.

  4. Toewijding aan Uw Kind: Onze kinder-eetcoaches hebben een diepe passie voor het helpen van kinderen met eetuitdagingen. U kunt erop vertrouwen dat uw kind in goede handen is en dat we er alles aan zullen doen om hun gezondheid en welzijn te bevorderen.

Bij Lekker Pûh!!! staan we voor professionaliteit, toewijding en voortdurende verbetering in de begeleiding van kritische eters. U kunt erop vertrouwen dat we alles in het werk stellen om uw kind te helpen op hun reis naar een gezondere relatie met voeding.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw kind kunnen ondersteunen op weg naar een positieve en gezonde eetervaring. Uw kind verdient niets minder dan de beste zorg, en dat is precies wat we bieden bij Lekker Pûh!!!

Voedingsadviescentrum voor Jeugd & Gezin | Kritische eters | ARFID | Afvallen voor kinderen en jongeren zonder dieet.

Contact met ons

Hoofdkantoor Lekker Pûh!!!
Hoogenboomlaan 11a
4325DD Renesse
Tel: +31 6 47678304

KVK nummer: 24399097
Vestigingsnr.: 000012487945

Heb je vragen? Mail ons: info@lekkerpuh.net