Bloei project Lekker Pûh!!!

Welkom op de informatie site van Lekker Pûh!!! over het ingezonden voorstel "Bloei project voor jongeren" bij gemeente Schouwen-Duivenland

Wat wij graag willen bijdragen.
Ons doel is om

jongeren met een toename in gewicht door een ongezondere leefstijl, in en na coronatijd, op weg te helpen naar het gezonde gewicht en een positief zelfbeeld.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat er jongeren zijn die vanwege hun verandering in  eetgedrag en leefstijl tijdens de de corona periode nu niet lekker in hun vel zitten. 

Onder de kinderen en jongeren is er een toename in gewicht door een ongezondere leefstijl en een afname van een positieve kijk op zichzelf na de coronatijd.

Wetenschappelijk artikel van maart 2022
Een cohortvergelijking van eetgedrag, leefstijl en sociaal-emotionele gezondheid bij jongeren vóór en tijdens de coronacrisis.

Diëten is niet de oplossing voor jongeren. De kans op een eetstoornis ligt bij zelfstandig op zoek gaan naar gewichtsverlies dichtbij op de loer.

Onder begeleiding zonder dieet naar het gezonde gewicht groeien is de oplossing en dat gaat het best op basis van zelfvertrouwen, weetjes over eten en haalbare doelen!

Echt waar; het zijn juist gewoon de kleine aanpassingen die het grote verschil maken.

Wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit Wageningen toont aan dat Lekker Pûh!!! eetcoaches kinderen en jongeren het best begrijpen en kunnen bijstaan in de groeien naar het gezonde gewicht. Al meer dan 3000 kinderen in Nederland, België en Zwitserland genieten inmiddels zelfverzekerd van hun jeugd op gezond gewicht zonder terugval.

Wie is de eet/leefstijlcoach van Lekker Pûh!!!!

De eetcoach van Lekker Pûh!!! is een diëtist, gewichtsconsulent of voedingsdeskundige met voorliefde voor het werken met kinderen en hun gezin. 

Lekker Pûh!!!  bestaat uit een hecht team van zeer gemotiveerde professionals. Betrokkenheid, respect voor onderling verschillend voedingsinzicht,
vertrouwen en de intentie tot langdurige samenwerking zorgen met name voor de unieke kracht van de methode.

Het materiaal van Lekker Pûh!!! voor het Bloeiproject

Weerstand was nog nooit zo belangrijk

Weerstand advies, tips en recepten in ons nieuwe gratis magazine "Leesvoer over Weerstand".

Op TV: Moeder over de oplossing voor overgewicht bij kinderen.

Moeder deelt haar ervaring over haar kind en overgewicht: 

Als je te maken hebt met overgewicht bij je kind zijn er zeker dingen die je eraan kunt doen!
Iedereen denkt te weten wat gezond is en ik dacht het zelf wel op te lossen.

Op aanraden van de GGD zijn we doorverwezen naar Lekker Pûh!!! en het is mijn zoon gelukt om 10 kg af te vallen. En dat is niet gebeurt door te zeggen dat hij bepaalde dingen niet mag maar doordat hij heeft geleerd zelf keuzes te maken.

Lekker Pûh!!!

Voedingsadviescentrum voor Jeugd & gezin.

Afvallen voor kinderen en jongeren zonder dieet.

Contact met ons

Hoofdkantoor Lekker Pûh!!!
Hoogenboomlaan 11a
4325DD Renesse
Tel: +31 6 47678304

Heb je vragen? Mail ons: info@lekkerpuh.net

Bedrijfsgegevens

KVK nummer: 24399097
Vestigingsnr.: 000012487945

Privacy AVG
Lekker Pûh!!! Eetcoach worden

Samenwerking en licentie Lekker Pûh!!!

 

die vanwege de corona periode niet lekker in hun vel zitten. Het liefst wilt u een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst voor uw kind.
Als overgewicht dit in de weg staat, neem dan hieronder vrijblijvend contact op met de Kinder-eetcoach zoeker.

Afvallen voor kinderen is vaak niet nodig. Naar het gezonde gewicht kun je toe groeien en dat gaat het best op basis van zelfvertrouwen, weetjes over eten en haalbare doelen!

Echt waar; het zijn juist gewoon de kleine aanpassingen die het grote verschil maken.

Wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit Wageningen toont aan dat Lekker Pûh!!! eetcoaches kinderen en jongeren het best begrijpen en kunnen bijstaan in de groeien naar het gezonde gewicht. Al meer dan 1000 kinderen in Nederland, België en Zwitserland genieten inmiddels zelfverzekerd van hun jeugd op gezond gewicht zonder terugval.