Geursteentjes

De Betoverende Kracht van Geur voor kritsiche etertjes

Naast het herinneringseffect waarover ik vertel in mijn blog kunnen geur en reuk een geweldige manier zijn om als exposure/blootstelling therapie in te zetten voor kritisch etende kinderen. Het idee hierachter is om op een leuke, ontspannen en opbouwende manier hun relatie met voedsel te verbeteren en zelfvertrouwen op te bouwen.

Tijdens mijn begeleidingssessies viel het me op dat geur een veel grotere rol speelt dan we ons realiseren bij het opbouwen van gezonde eetgewoonten. Daarom besloot ik me verder te verdiepen in de wereld van geur, en begon ik een opleiding om alles te leren over reuk, geurmoleculen, en de invloed van geuren op onze stemming en gezondheid. 

Met deze nieuwe kennis, en met de fantastische hulp van ouders en kinderen in mijn praktijk, hebben we samen de geursteentjes ontwikkeld tot wat ze nu zijn. Deze geursteentjes zijn gemaakt van natuurlijke klei en doordrenkt met de puurste essentiële geuren van Bergamot en Pepermunt. Deze geuren hebben bewezen een positieve invloed te hebben op kinderen. De steentjes worden geleverd in een handig afsluitbaar blikje, waarmee je de intensiteit van de geur kunt regelen. Onder het steentje bevindt zich een katoenen padje dat ervoor zorgt dat het steentje zichzelf regelmatig kan ‘bijvullen’. Met één blikje kun je zeker 3 tot 4 maanden plezier beleven.

Bij aankoop van deze geursteentjes ontvang je ook ons online magazine, vol met waardevolle tips en richtlijnen over hoe je deze steentjes effectief kunt gebruiken om de eetgewoonten van je kind positief te ondersteunen. Daarnaast bieden we leuke werkbladen om samen met je kind de ‘durf om te proeven’ te vergroten.

Het is mijn passie om ouders te helpen bij het creëren van een gezonde en positieve eetomgeving voor hun kinderen. Met deze geursteentjes hoop ik een unieke en speelse manier te bieden om dit te bereiken. Laten we samen werken aan een gezondere toekomst voor onze kinderen, vol smaakvolle ontdekkingen en blijvende herinneringen.

 

Voedingsadviescentrum voor Jeugd & Gezin | Kritische eters | ARFID | Afvallen voor kinderen en jongeren zonder dieet.

Contact met ons

Hoofdkantoor Lekker Pûh!!!
Hoogenboomlaan 11a
4325DD Renesse
Tel: +31 6 47678304

KVK nummer: 24399097
Vestigingsnr.: 000012487945

Heb je vragen? Mail ons: info@lekkerpuh.net