Kinder-eetcoach van Lekker Pûh!!!

Een eigen praktijk MET collega's

Jouw kundige,
persoonlijke
&
zakelijke kracht
versterken.

Ben jij als gewichtsconsulent op zoek naar meer? Voel je dat je, ondanks je kennis,  iets tekortkomt in je praktijk?

Als toegewijde gewichtsconsulent streef je naar het beste voor je cliënten. Toch kan het voorkomen dat je het gevoel hebt dat er nog meer te bereiken is, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. 

Ben je opzoek naar

 • Kennis en Specialisatie: Voel je de behoefte om je kennis en specialisatie naar een hoger niveau te tillen? Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Kind, Gezin, Voeding en Leefstijl?

 • Ondersteuning en Begeleiding: Heb je behoefte aan praktische ondersteuning bij het runnen van je praktijk? Misschien zoek je emotionele steun bij het omgaan met uitdagingen?

 • Effectieve Methoden en Hulpmiddelen: Wil je beschikken over bewezen effectieve methoden en hulpmiddelen om je cliënten te begeleiden naar gezonde gelukkige relatie met voeding en leefstijl?

 • Gemeenschap en Samenwerking: Lijkt het je waardevol om deel uit te maken van een gemeenschap van gelijkgestemde experts die samenwerken aan een gedeelde missie?

 • Groei en Ontwikkeling: Heb je de wens om je professionele vaardigheden te verbeteren en je praktijk te laten groeien?

 • Cliëntenbestand en Zakelijk Succes: Zoek je manieren om meer cliënten aan te trekken en je praktijk naar een hoger niveau te tillen?

Bij Lekker Pûh!!! begrijpen we en hebben we de kennis over wat jij als gewichtsconsulent nodig hebt.
We bieden niet alleen kennis en specialisatie, maar ook ondersteuning, effectieve methoden en een gemeenschap van experts.
De basis om jouw kracht voor het laten groeien en te bloeien van je praktijk te versterken.

Hartje fruit lekkerpuh

Jouw licentiebijdrage

“Voor 1 intake per maand heb ik een bewezen methode, alle kennis en ondersteuning maar bovenal fantastische collega’s!”

Ik wil graag meer informatie
over de licentiebijdrage

Verrijk Je Praktijk met Lekker Pûh!!!:

Een gelukkige gezonde relatie met voeding voor kinderen.

Als gepassioneerd gewichtsconsulent wil je niets liever dan kinderen en hun families helpen bij het vinden van een gezonde balans in hun leven. Je begrijpt dat de reis naar gezondheid en welzijn unieke uitdagingen met zich meebrengt, vooral als het gaat om jonge denkwijzes en groeiende lichamen. Sinds 2006 hebben kinderen en ouders hun ervaring gedeeld met Lekker Pûh!!! 
Dit maakt dat we samen praktisch en wetenschappelijk sterker staan, en we nodigen je van harte uit om deel uit te maken van onze missie.

 

Wat Lekker Pûh!!! de Gewichtsconsulent Te Bieden Heeft:

 1. Gemeenschap van Experts: Sluit je aan bij een ondersteunend team van gelijkgestemde professionals met een gedeelde missie van het bevorderen van gezondheid en welzijn bij kinderen.

 2. Bewezen Methode: Profiteer van onze bewezen methode en benadering voor het begeleiden van kinderen en gezinnen naar een gezondere levensstijl.

 3. Specialisatie en Kennis: Verwerf gespecialiseerde kennis en vaardigheden in gewichtsbeheersing en kindergezondheid.

 4. Opleiding en Bijscholing: Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met ons aanbod van opleidingen en bijscholingsmogelijkheden.

 5. Marketing en Branding: Profiteer van het sterke merk Lekker Pûh!!! om je praktijk te promoten en meer cliënten aan te trekken.

 6. Praktische Ondersteuning: Ontvang praktische ondersteuning op het gebied van praktijkbeheer, marketingmaterialen en zakelijke aspecten.

 7. Gedeelde Missie: Deel een gemeenschappelijke missie met collega’s: het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van kinderen.

 8. Eenheid in Diversiteit: Behoud je eigen praktijk en stijl terwijl je de voordelen plukt van samenwerking binnen onze gemeenschap.

 9. Actueel Materiaal: Ons educatief materiaal wordt maandelijks bijgewerkt op basis van de nieuwste trends en inzichten, aangegeven door het team van kinderen dat onze “Lange tanden club” heet en ons dagelijks bij de tijd zet.

 10. Materialen voor Elke Situatie en Levensfase: We bieden uitgebreid educatief materiaal en hulpmiddelen voor elke situatie en levensfase van het kind en het gezin, zodat je effectief kunt begeleiden, ongeacht de omstandigheden.

 11. Hulp bij Vormgeving van Eigen Materiaal: We bieden begeleiding en ondersteuning bij het vormgeven van je eigen materiaal.

 12. Podcasts voor Cliënten: Jouw cliënten profiteren van onze informatieve podcasts, die een waardevolle toevoeging zijn voor hun begeleiding. Ook is er de gelegenheid om zelf de hoofdrol te hebben in de podcasts en de onderwerpen te bepalen.

 13. Digitale Glossy voor Cliënten: Onze eetcoaches hebben hun eigen digitale glossy die beschikbaar is voor cliënten en relaties.

 14. Besloten Digitaal Cliëntendossier: Werk in je eigen besloten digitale cliëntendossier van Lekker Pûh!!! om cliëntgegevens veilig en efficiënt te beheren.

 15. Internationale Kennisdeling: Onze kennisdeling reikt internationaal en staat in het buitenland bekend als “Lekker Pûh Hip & Healthy.”
 

Wie is de Kinder-Eetcoach van Lekker Pûh!!!?

De kindereetcoach van Lekker Pûh!!! is een diëtist, gewichtsconsulent of voedingsdeskundige met voorliefde voor het werken met kinderen en hun gezin. 

Lekker Pûh!!!  bestaat uit een hecht team van zeer gemotiveerde professionals. Betrokkenheid, respect voor onderling verschillend voedingsinzicht,
vertrouwen en de intentie tot langdurige samenwerking zorgen met name voor de unieke kracht van de methode.

Een kinder-eetcoach van LP heeft:

 • De vooropleiding voeding en diëtetiek, gewichtsconsulent, jeugdarts, kindercoach en/of ander kind/ jeugd gerelateerde expertise/ deskundigheid
 • De opleiding aan de Hip & Healthy Academy van Lekker Pûh!!! afgerond
 • Een eigen praktijk waarin zij als zelfstandig behandelaar werkzaam is. 

Van Lekker Pûh!!!​ Voor de kinder-eetcoach

De methode op een rijtje 

Lekker Pûh!!! Biedt handvatten voor het effectief begeleiden van kinderen met overgewicht en/of selectief eetgedrag.

 • Toegang tot de wetenschappelijk bewezen methode
 • Methodisch lesmateriaal op het gebied van leefstijl voor kind en gezin.
 • Motivatietools voor leefstijlverandering voor kind en gezin
 • Actuele werkbladen: seizoensgebonden
 • Spelletjes
 • Materiaal: wik en weegbord, momentkaartjes, voorbladen, weegbladen
 • Direct aan de slag met de methode na de eerste opleidingsdag

Jouw eigen Glossy en Webpagina.

Jouw eigen online glossy; Leesvoer van Lekker Pûh!!! Gaat over jouw praktijk, jouw expertise en jouw samenwerking. Een speciale give-away voor cliënten, relaties en/of iedereen in jouw regio.

Licentie en exclusiviteit

Een praktijk zonder concurentie, maar MET collega’s

 • www.allecijfers.nl
  10.00 kinderen ​in de leeftijd tot 15 jaar maakt 1 licentie-gebied.

Voedingsadviescentrum voor Jeugd & Gezin | Kritische eters | ARFID | Afvallen voor kinderen en jongeren zonder dieet.

Contact met ons

Hoofdkantoor Lekker Pûh!!!
Hoogenboomlaan 11a
4325DD Renesse
Tel: +31 6 47678304

KVK nummer: 24399097
Vestigingsnr.: 000012487945

Heb je vragen? Mail ons: info@lekkerpuh.net