Speciaal voor alle gezinnen in 't Gooi en omstreken

Jullie Eetcoach Gezond Gewicht

Maak kennis met Elizabeth

Hallo! Mijn naam is Elizabeth Jellema en ik ben 47 jaar. Samen met mijn man, twee dochters en Dwergschnauzer woon ik in Naarden. Mensen kennen mij als rustig en betrouwbaar met een groot inlevingsvermogen. Maar je kunt me ook herkennen aan mijn verantwoordelijkheidsgevoel, perfectionisme en doorzettingsvermogen. Ik sport graag en geniet van de natuur. Voor mij staat natuur voor ontspanning, bewondering en wijsheid. Denk aan de natuurwetten die altijd gelden en nooit veranderen. Een inspiratiebron die ik graag toepas in mijn praktijk. Mijn passie is anderen helpen naar een fit en vitaal leven! Met grote voldoening help ik kinderen en ouders om plezier te krijgen in eten en te komen tot eetgewoontes die helpend zijn voor een gezonde leefstijl.

Mijn favoriete quote:
In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

– Albert Einstein

Vertrouw op Elizabeth haar expertise

Iets over mijn bedrijf:

Mental Food Coach is ontstaan vanuit mijn achtergrond als diëtist, sportdiëtist en mental coach. Als zelfstandige begeleid ik kinderen en volwassen bij een gezond eet- en leefpatroon. Eigenlijk je gedrag en hoe je dit volhoudt!

Gedrag is meer dan het doen. Het begint al met je gedachten. En dan spelen gevoelens ook nog een rol. Hoe dat werkt, leg ik je graag uit tijdens een kennismakingsgesprek.

Mijn opgedane kennis en ervaring in de zorg, het bedrijfsleven en als moeder zet ik graag in om jou te helpen bij een gezonde leefstijl. Geen dieet, maar een gezond en vol te houden eetpatroon. Dat is waar ik voor sta en mij volledig voor inzet! Spreekt dit je aan? Dan ontmoet ik je graag!

Hoe vergroot je doorzettingsvermogen?

In deze aflevering spreekt Sarah van Leker Pûh!!! met Elizabeth Jellema over wilskracht en doorzettingsvermogen. 

Binnen je gezin wil je een gezonde of andere positieve verandering doorvoeren. De eerste week zijn jullie gemotiveerd, fanatiek en de vernieuwing lijkt helemaal niet moeilijk.
Langzaam maar zeker veranderd de inzet en beginnen de eerst steekjes te vallen. Hoe komt dit? Heeft dit te maken met wilskracht en doorzettingsvermogen. Hebben jullie dit dan niet genoeg? Wat heeft dit met het menselijk brein te maken? En belangrijker nog.. Hoe pak je dit aan zodat je daadwerkelijk wél kunt veranderen?

Luister de podcast in de link hieronder.

Jullie vraag komt vast voorbij

Vragen uit de praktijk. Te luisteren als podcast op Spotify.

Elizabeth Jellema
Telefoon: +31 6 16480186
Email: elizabeth@lekkerpuh.net

Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden

FAQ

Bel, mail of bericht Elizabeth van Lekker Pûh!!! ‘t Gooi.
Tel. | WhatsApp: +31 6 16480186
Email: elizabeth@lekkerpuh.net

Bij Lekker Pûh!!! begrijpen we dat het zetten van de eerste stap naar een intakegesprek best spannend kan zijn. We willen deze stap zo toegankelijk mogelijk maken en doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie snel de hulp krijgen waar jullie naar zoeken.

Ons doel is om iedereen binnen 3 weken na het eerste contact te zien. Binnen deze periode plannen we graag een intakegesprek in, waarbij we kennis kunnen maken en jullie op weg kunnen helpen naar een fijnere relatie met voeding.

We begrijpen dat tijd belangrijk is, vooral als u zich, als ouder van een selectieve eter, zorgen maakt over voedingskwesties. Daarom streven we ernaar om u zo snel mogelijk te ondersteunen. Aarzel niet om contact voor een afspraak of als u nog meer vragen heeft.

Voedingsadviescentrum voor Jeugd & Gezin | Kritische eters | ARFID | Afvallen voor kinderen en jongeren zonder dieet.

Contact met ons

Hoofdkantoor Lekker Pûh!!!
Hoogenboomlaan 11a
4325DD Renesse
Tel: +31 6 47678304

KVK nummer: 24399097
Vestigingsnr.: 000012487945

Heb je vragen? Mail ons: info@lekkerpuh.net