Speciaal voor kids met een 
maatje meer
over
gewicht
obesitas

Lexie legt uit

Begrip voor ouders

Wij begrijpen hoe zwaar het kan zijn voor ouders wanneer hun kind te maken heeft met overgewicht. De zorgen, vragen en misschien zelfs gevoelens van schuld kunnen een last zijn om te dragen. Maar bij Lekker Pûh!!! willen we jou als ouder vertellen dat je niet alleen bent. We zijn er om te ondersteunen en samen jouw kind te begeleiden naar een gezonde en gelukkige toekomst.

Wij geloven dat overgewicht geen kwestie is van schuld of falen. Elke situatie is uniek, en er zijn tal van factoren die een rol kunnen spelen in het gewicht van een kind. Bij Lekker Pûh!!! leggen we de focus op positieve verandering en het creëren van een gezonde omgeving waarin het kind kan floreren.

Wij zien de ouders bij ons in de praktijk als toppers die bij ons komen, omdat ze geven om het welzijn van hun kinderen en omdat ze bereid zijn om stappen te ondernemen om hen te helpen. En dat is iets om trots op te zijn.

Onze aanpak is niet gericht op strenge diëten of het plaatsen van schuld. In plaats daarvan gaan we samenwerken als een team, waarbij ouder-betrokkenheid en liefdevolle steun essentieel zijn in het bereiken van succes. Een ouder kent zijn kind het beste en daarom zal jouw rol als ouder in het proces van onschatbare waarde zijn.

Bij Lekker Pûh!!! staat positiviteit voorop. We willen dat je kind zich goed voelt over zichzelf en hun gezondheid. 

Neem vandaag nog de eerste stap in de richting van een gezondere toekomst voor jouw kind en jouw gezin. Jij verdient ondersteuning en begrip, en dat is precies wat je bij Lekker Pûh!!! zult vinden.

Dit doen wij

Bij Lekker Pûh!!! weten we dat ieder kind uniek is en dat het gewicht van je kind niet bepaalt wie ze zijn. We willen je graag laten weten dat je hier in een veilige en oordeelloze omgeving bent. Wij begrijpen dat er veel factoren meespelen bij het gewicht van een kind en dat het geen kwestie is van schuld of mislukking.

Onze aanpak is erop gericht om jou en je kind te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde en evenwichtige levensstijl, zonder fanatisme. We werken samen met jou en je kind aan het ontdekken van een gezonde relatie met eten, bewegen en zelfvertrouwen.

Het proces bij Lekker Pûh!!! draait om het empowerment van je kind. We moedigen hen aan om hun eigen boek te maken, genaamd “Ik en mijn Zelf! – Mijn Eigen Verhaal.” Dit boek is een persoonlijk en creatief dagboek waarin je kind zijn of haar eigen doelen, inzichten en prestaties kan vastleggen.

Tijdens de consulten zullen we samen met je kind hun individuele doelen en wensen verkennen en hun vooruitgang vieren. We willen dat je kind zich trots en zelfverzekerd voelt over wie ze zijn, ongeacht hun gewicht. Daarom zal ons programma hen begeleiden bij het nemen van kleine stappen in hun eigen tempo.

Ons team van deskundige pedagogen en voedingsdeskundigen is er om jou en je kind te ondersteunen. We kijken niet naar snel gewichtsverlies, maar naar duurzame en positieve veranderingen in levensstijl.

Bij Lekker Pûh!!! geloven we in positiviteit en bouwen op zelfvertrouwen. We moedigen je kind aan om te ontdekken wie ze zijn, hun unieke talenten te vieren en te genieten van lekker en gezond eten.

Ieder kind is uniek en gewichtsmanagement is een proces is dat met zorg en begrip moet worden benaderd en begeleid. We zijn er om jou en jouw kind te ondersteunen tijdens dit avontuur naar een gezonde en gelukkige levensstijl.

Meer info over Lekker Pûh!!! Groeien naar het Gezonde Gewicht

Ontdek jullie eigen eetcoach voor een gezondere levensstijl. Kijk hier voor persoonlijk advies en blijvende verandering!

Ontdek nu onze inspirerende boeken en boeiende podcasts. Klik hier voor eenvoudig toe te passen tips en motiverende inzichten.

Bewezen methode

Waarom genoegen nemen met minder voor je kind? Ontdek nu de bewezen effectiviteit van de “Lekker Puh!!” methode.

Stuur ons je vraag of bericht.

Voedingsadviescentrum voor Jeugd & Gezin | Kritische eters | ARFID | Afvallen voor kinderen en jongeren zonder dieet.

Contact met ons

Hoofdkantoor Lekker Pûh!!!
Hoogenboomlaan 11a
4325DD Renesse
Tel: +31 6 47678304

KVK nummer: 24399097
Vestigingsnr.: 000012487945

Heb je vragen? Mail ons: info@lekkerpuh.net