online begeleiding

Effectieve Hulp. Waar jullie ook zijn: Online Kinder-Eetcoaching bij Lekker Pûh!!!

Effectieve Hulp voor Uw Kind, Waar u ook Bent: Online Kinder-Eetcoaching bij Lekker Pûh!!!

Het is begrijpelijk dat afstand soms een obstakel kan zijn als u op zoek bent naar de juiste begeleiding voor uw kind met overgewicht of kritisch eetgedrag. Maar bij Lekker Pûh!!! begrijpen we dat uw kind en hun gezondheid onze hoogste prioriteit zijn, ongeacht waar u woont. Daarom bieden wij nu online kinder-eetcoaching aan, zodat we gezinnen overal kunnen helpen om een gezondere en gelukkigere toekomst te creëren.

Waarom online kinder-eetcoaching bij Lekker Pûh!!!?

 1. Gemakkelijk en Tijdbesparend: Geen lange ritten meer naar de praktijk. U kunt nu vanuit uw eigen huis, kantoor of zelfs onderweg toegang krijgen tot de expertise van onze kinder-eetcoaches. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook de stress van het reizen.

 2. Veilig en Vertrouwd: In deze digitale tijdperk waarin kinderen opgroeien, voelen ze zich vaak meer op hun gemak in een online omgeving. Het beeldbellen maakt het voor uw kind laagdrempeliger om open te zijn en samen te werken met onze coaches.

 3. Persoonlijke Aandacht: Onze online consulten zijn net zo persoonlijk en toegewijd als onze fysieke afspraken. U krijgt dezelfde deskundige begeleiding, ondersteuning en aandacht, maar dan vanuit uw eigen vertrouwde omgeving.

 4. Flexibiliteit: We begrijpen dat ieder gezin anders is, met unieke schema’s en verplichtingen. Online consulten bieden meer flexibiliteit bij het plannen van afspraken, zodat ze beter in uw dagelijkse leven passen.

 5. Effectieve Resultaten: De online aanpak bij Lekker Pûh!!! heeft zich bewezen als een effectieve manier om kinderen en ouders te helpen. Het gebruik van digitaal materiaal, e-mailondersteuning en persoonlijk contact via videoconsulten zorgt ervoor dat uw kind de beste zorg ontvangt, ongeacht de afstand.

We begrijpen dat de gezondheid van uw kind van het grootste belang is, en we willen u helpen, ongeacht waar u zich bevindt. Door te kiezen voor online kinder-eetcoaching bij Lekker Pûh!!!, kunt u ervan verzekerd zijn dat uw kind de hulp krijgt die het verdient, zonder dat de afstand een belemmering vormt. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen werken aan een gezondere toekomst voor uw kind.

Maak nu een online afspraak en geef uw kind de beste start op weg naar een gezondere levensstijl!

online_begeleiding_consult_kind_overgewicht_kritische_eter

Ja! Wij willen graag een online afspraak.

Online Tools, Cursussen en Opleidingen bij Lekker Pûh!!!

Uw Gids naar Gezondere Kinderen
Ingrid Viergever-Stieber
Ontwikkelaar methode Lekker Pûh!!! Hip & Healthy

Lekker Pûh!!! is groot geworden en effectief gebleken door de betrokkenheid van ouders. Ouders kennen hun kind en hun behoefte het best.

Empower ouders! Vinden wij, want wij weten dat dit werkt.

Daarom zijn veel van onze tools voor begeleidende profs in de gezondheidszorg ook verkrijgbaar voor ouders met coachingsvaardigheden.

Mooie coachingstools voor thuis, inclusief werkboek of uitleg, online ondersteuning en eventueel certificaat na afronding.

Waarom Kiezen voor Lekker Pûh!!! Online Tools en Opleidingen?

 1. Deskundige Begeleiding: Onze online tools en cursussen zijn ontwikkeld door experts in kindervoeding en -gezondheid. U krijgt toegang tot hetzelfde niveau van deskundigheid dat u van ons gewend bent.

 2. Zelfstandig Leren: Ouders en professionals kunnen op hun eigen tempo leren en profiteren van de flexibiliteit van online cursussen. U hoeft uw drukke schema niet aan te passen om nieuwe vaardigheden op te doen.

 3. Gezinsgericht: Onze benadering richt zich niet alleen op kinderen, maar ook op het hele gezin. Ontdek manieren om gezonder te leven en gezondere gewoonten in het gezin te integreren.

 4. Coaching Skills: Voor ouders die geïnteresseerd zijn in coaching, bieden we specifieke trainingen om coachvaardigheden te ontwikkelen. Niemand kent uw kind beter dan u, en met de juiste tools kunt u een positieve invloed hebben op hun leven.

 5. Professionele Groei: Voor diëtisten en zorgprofessionals bieden onze opleidingen de kans om uw expertise uit te breiden en uw vaardigheden aan te scherpen om effectiever te werken met kinderen en gezinnen.

Ouders als Coaches: U Kent uw Kind het Beste!

Bij Lekker Pûh!!! geloven we sterk dat ouders een cruciale rol spelen in het welzijn van hun kinderen. U kent uw kind beter dan wie dan ook, en daarom bieden we de tools en kennis die u nodig hebt om een coachvaardige ouder te worden. Samen kunnen we de gezondheid en het welzijn van uw kind bevorderen.

Of u nu een professional bent die uw vaardigheden wilt aanscherpen of een ouder die op zoek is naar manieren om uw kind te ondersteunen, Lekker Pûh!!! heeft de online middelen om u te helpen slagen.

Ontdek ons uitgebreide aanbod van online tools, cursussen en opleidingen en investeer vandaag nog in de gezondheid en toekomst van uw kind.


Gebruik deze tekst om ouders en professionals te informeren over de mogelijkheden die Lekker Pûh!!! biedt om hun kennis en vaardigheden te vergroten en zo de gezondheid van kinderen te bevorderen.

 
User
Als je de leerkuil bij een kind toepast. wat leert hij dan het meest van deze tool?
 
 
ChatGPT

De “leerkuil” is een concept uit de onderwijswereld dat draait om het idee dat leren het meest effectief is wanneer het zich afspeelt in een zone die net boven het huidige niveau van begrip en vaardigheid van een kind ligt. Hier zijn de belangrijkste dingen die een kind kan leren door het concept van de leerkuil toe te passen:

 1. Uitdaging en Groei: Door te leren in de “leerkuil,” worden kinderen uitgedaagd om buiten hun comfortzone te treden. Ze leren dat leren niet altijd gemakkelijk is, maar dat het juist de uitdagingen en obstakels zijn die leiden tot groei en verbetering.

 2. Doorzettingsvermogen en Volharding: Kinderen leren dat het nodig is om vol te houden en door te gaan, zelfs als ze moeite hebben met een concept of taak. Dit kan leiden tot de ontwikkeling van doorzettingsvermogen en veerkracht.

 3. Zelfregulatie: In de leerkuil moeten kinderen vaak zelfstandig werken en hun eigen leerproces beheren. Ze leren hun eigen sterke punten en zwakke punten kennen en ontwikkelen zelfregulerende vaardigheden om met uitdagingen om te gaan.

 4. Dieper Begrip: Leren in de leerkuil moedigt kinderen aan om dieper na te denken over onderwerpen en concepten. Ze moeten problemen oplossen, vragen stellen en actief betrokken zijn bij hun eigen leerproces om te kunnen overwinnen wat moeilijk is.

 5. Zelfvertrouwen: Wanneer kinderen met succes uit de leerkuil komen door hard werk en toewijding, kan dit hun zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde vergroten. Ze begrijpen dat ze in staat zijn om uitdagingen aan te gaan en te overwinnen.

 6. Bewustzijn van het Leerproces: Kinderen leren om bewust te zijn van hun eigen leerproces, waardoor ze effectievere leerstrategieën kunnen ontwikkelen en hun eigen leren kunnen verbeteren.

 7. Creativiteit en Kritisch Denken: De leerkuil moedigt kinderen aan om creatieve oplossingen te bedenken en kritisch na te denken over problemen. Ze leren dat er vaak meer dan één manier is om een probleem op te lossen.

Kortom, het toepassen van het concept van de leerkuil helpt kinderen niet alleen bij het verwerven van specifieke kennis en vaardigheden, maar het leert hen ook waardevolle levenslessen over het omgaan met uitdagingen, doorzettingsvermogen en zelfregulatie, die hen zullen helpen in hun verdere educatieve en persoonlijke ontwikkeling.

 
User
Hoe kun je familie opstelling het best uitleggen in 1 korte zin
 
 
ChatGPT

Een familieopstelling is een therapeutische techniek waarbij de onderliggende dynamiek en relaties binnen een familie worden gevisualiseerd om inzicht te krijgen in emotionele patronen en conflicten.

 
 
 

Voedingsadviescentrum voor Jeugd & Gezin | Kritische eters | ARFID | Afvallen voor kinderen en jongeren zonder dieet.

Contact met ons

Hoofdkantoor Lekker Pûh!!!
Hoogenboomlaan 11a
4325DD Renesse
Tel: +31 6 47678304

KVK nummer: 24399097
Vestigingsnr.: 000012487945

Heb je vragen? Mail ons: info@lekkerpuh.net