Het ontstaan van Lekker Pûh!!!

Over Ingrid & Sarah

Moeder en dochter

In 1999 begon onze oprichter, Ingrid Viergever-Stieber, met het adviseren van ouders van kinderen met overgewicht. Zeven jaar ervaring en onderzoek leidden tot de ontwikkeling van de Lekker Pûh!!! methode in 2006.

Het modellenwerk van Ingrid heeft haar diepgaand inzicht gegeven in de druk en onzekerheden rondom uiterlijk en lichaamsbeeld. Dit heeft haar missie versterkt om kinderen met positief zelfbeeld en lichaamsbeeld, “lekker in hun vel”  hun jeugd te laten beleven. Dit omdat ze gelooft dat onzekerheid en oppervlakkige oordelen dan wel lege schijn zijn, maar toch van grote invloed zijn op de ontwikkeling van kinderen.

Ingrid Viergever-Stieber en Sarah van Uijthoven

Sinds 2021 is Sarah van Uijthoven nauw betrokken bij ons bedrijf. Ze heeft haar eigen praktijk binnen Lekker Pûh!!! en heeft haar hele studie gewijd aan voeding, leefstijl, pedagogiek en het motiveren van kinderen en gezinnen. Naast haar topsportcarrière is ze de rechterhand van haar moeder Ingrid, en samen zetten ze zich in voor de voortdurende ontwikkeling en groei van onze methode. 

Bij Lekker Pûh!!! streven we naar een gezondere toekomst voor kinderen en gezinnen. We zijn er trots op dat we hen kunnen begeleiden op hun reis naar welzijn en gezondheid.

Wat ons onderscheidt, is onze benadering. We combineren persoonlijke ervaringen van alle ouders, kinderen en andere betrokkenen met wetenschappelijk onderzoek, wat heeft geleid tot een methode die effectief en goed onderbouwd is.

 

Pistachio Lime Parfait

Quick lunch under 20 minutes!

Boeken van Ingrid

Podcast van Sarah

Tools van Lekker Pûh!!!

Stay in the loop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.