Welkom

Beperkte tijd actie

Download vanaf deze pagina
Het Grote Vakantie Snoepboek GRATIS met jouw aankoop bij Professor Grutjes!

Hartje fruit lekkerpuh

Welkom bij
Lekker Pûh!!!

Dé plaats waar we samen werken aan een gezonde toekomst voor onze kinderen! Als experts op het gebied van kind, voeding en zelfbeeld zijn we er trots op kids, ouders, zorgprofessionals en andere belangstellenden te kunnen ondersteunen in het bevorderen van een positieve relatie met voeding en een gezonde levensstijl voor kinderen. 

Nog meer GRATIS Lekker Pûh!!!

Ontdek onze inspirerende podcasts van eetcoach Sarah van Uijthoven, speciaal ontworpen om ouders direct passend advies te bieden. Van omgaan met kritische eters tot het bevorderen van een gezonde levensstijl voor het hele gezin, onze podcasts hebben het antwoord. Luister nu op Spotify naar onze waardevolle, makkelijke toepasbare tips!

Ontdek onze digitale magazines, genaamd “Leesvoer”! Deze gratis te lezen magazines staan boordevol waardevolle tips, ideeën en advies, afgestemd op ieder gezin jaargetijde. Blader door de inspirerende inhoud en vind praktische ondersteuning. Duik in ons Leesvoer voor een gezonde en gelukkige levensstijl!

Jouw eigen eetcoach

Ontdek jullie eigen eetcoach voor een gezondere levensstijl. Kijk hier voor persoonlijk advies en blijvende verandering!

Het Grote Vakantie Snoepboek

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Merk jij als ouder dat er iets niet fijn is aan het lichaamsbeeld van je kind en wil je graag de nodige ondersteuning bieden voor een kindertijd in een blij lijf?
Dan is dit boek er om je te helpen bij het meegeven van een realistisch optimistisch lichaamsbeeld voor jouw kind.
Hoe maak je gevoelige onderwerpen bespreekbaar en hoe kun je als ouder echte helpende ondersteuning bieden?

Hoofdkantoor
Hoogenboomlaan 11A
4325DD Renesse

KVK nummer: 24399097
Vestigingsnr.: 000012487945