Lekker Pûh!!!

Rotterdam

Dé kinder-eetcoach voor

Selectief Eetgedrag
& Kind en Overgewicht
in Rotterdam

✔ Effectieve methode 
✔ Vergoed door zorgverzekeraars
✔ Snel een afspraak
✔ Ook online

Speciaal voor alle gezinnen in Rotterdam en omstreken

Jullie eetcoach Sarah

Bij Kinder-Eetcoach Sarah van Uijthoven bent u aan het juiste adres voor professionele begeleiding op maat. Met haar kindvriendelijke aanpak, gebaseerd op onze bewezen methode van Lekker Pûh!!!, helpt zij niet alleen kinderen en jongeren, maar ook hun gezinnen om op een positieve en effectieve manier met voeding om te gaan.

Vertrouw op Sarah’s Expertise

Sarah van Uijthoven is een gediplomeerd kinderdietist met een schat aan kennis en ervaring. Ze heeft niet alleen de benodigde papieren en deskundigheid, maar haar diepgaande inzicht is ook gevormd door jarenlange praktijkervaring. Wat haar echt onderscheidt, is haar persoonlijke connectie met de methode Lekker Pûh!!! – een benadering waar ze mee is opgegroeid als dochter van de bedenkster, Ingrid Viergever Stieber.

De Kracht van Lekker Pûh!!!

De methode Lekker Pûh!!! staat bekend om zijn effectiviteit en kindgerichte aanpak. Bij Kinder-Eetcoach Sarah van Uijthoven wordt deze methode met liefde en expertise toegepast. Het draait allemaal om het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een positieve relatie tussen kinderen, voeding en hun omgeving. Met aandacht voor individuele behoeften en wensen, wordt er gewerkt aan gezonde gewoonten die een leven lang meegaan.

Samen Op Weg naar Een Gezondere Toekomst

Als kinder-eetcoach streeft Sarah ernaar om niet alleen de eetgewoonten van kinderen te verbeteren, maar ook om gezinnen te ondersteunen bij het omgaan met voedingsuitdagingen. Met begrip, empathie en deskundig advies begeleidt zij u en uw kind op weg naar een gezondere toekomst. Bij Kinder-Eetcoach Sarah van Uijthoven kunt u rekenen op een warme en professionele partner die uw gezin helpt om met vertrouwen en positiviteit de eetgewoonten te verbeteren.

Neem vandaag nog contact op met Kinder-Eetcoach Sarah van Uijthoven en geef uw kinderen de beste start op het gebied van voeding en welzijn. U staat er niet alleen voor – wij zijn er om u te ondersteunen op deze reis naar een gezondere levensstijl.

Hai! Ik ben Sarah,

Heb je een vraag over kind en voeding, gewicht of kritisch eetgedrag?
In Rotterdam kun je daarvoor terecht bij Sarah van Uijthoven, onze kinderdiëtist en kinder-eetcoach van Lekker Pûh!!!

“Als dochter van de bedenkster van Lekker Pûh!!! ben ik met de methode opgegroeid en meegegroeid. Inmiddels help ik vol plezier gezinnen in mijn eigen praktijk.

Zelf ben ik een enorme sportfanaat en houd van lekker eten… zowel gezond als ongezond! Want ik denk dat beide past binnen een gezonde leefstijl.

Als eetcoach help ik jullie op een leuke manier harmonie terug te vinden terug aan tafel en jouw als ouder zekerheid te ontwikkelen binnen het voeden van jouw kind.”

Vragen uit de praktijk. Te luisteren als podcast op Spotify.

FAQ

Bel, mail of bericht Sarah van Lekker Pûh!!! Rotterdam.
Tel. | WhatsApp: +31 6 21847662
Email: sarah@lekkerpuh.net

Bij Lekker Pûh!!! begrijpen we dat het zetten van de eerste stap naar een intakegesprek best spannend kan zijn. We willen deze stap zo toegankelijk mogelijk maken en doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie snel de hulp krijgen waar jullie naar zoeken.

Ons doel is om iedereen binnen 3 weken na het eerste contact te zien. Binnen deze periode plannen we graag een intakegesprek in, waarbij we kennis kunnen maken en jullie op weg kunnen helpen naar een fijnere relatie met voeding.

We begrijpen dat tijd belangrijk is, vooral als u zich, als ouder van een selectieve eter, zorgen maakt over voedingskwesties. Daarom streven we ernaar om u zo snel mogelijk te ondersteunen. Aarzel niet om contact voor een afspraak of als u nog meer vragen heeft.

Ja!
De vergoeding voor consulten bij Lekker Pûh!!! Rotterdam voor kinderen verschilt wél per zorgverzekeraar en het type zorgverzekering dat je hebt. 

Over het algemeen gelden de volgende richtlijnen:

 1. Basiszorgverzekering: In Rotterdam wordt Lekker Pûh!!!! bij kinder-eetcoach Sarah van Uijthoven voor kinderen tot 18 jaar vergoed vanuit de basiszorgverzekering.
  Let op!!! Lekker Pûh!!! Rotterdam wordt alleen vergoed als de uren nog niet zijn gedeclareerd door een andere diëtist in hetzelfde kalenderjaar? De basisverzekering dekt maximaal 3 behandeluren per kalenderjaar.

 2. Aanvullende verzekering: Sommige zorgverzekeraars bieden aanvullende verzekeringen die extra vergoedingen voor dieetadvisering bevatten. Deze aanvullende verzekeringen kunnen meer behandeluren dekken dan de basisverzekering. De precieze vergoeding en voorwaarden variëren per verzekeraar en per polis.

 3. Eigen risico: Voor kinderen onder de 18 jaar wordt doorgaans geen eigen bijdrage in rekening gebracht voor dieetadvies, zelfs niet als ze gebruikmaken van dieetadvies van een diëtist dat wordt vergoed vanuit de basiszorgverzekering. De vergoeding van dieetadvies voor kinderen valt normaal gesproken onder de dekking van de basisverzekering zonder dat het eigen risico van toepassing is.

  Dit betekent dat ouders of verzorgers doorgaans geen extra kosten, zoals een eigen bijdrage, hoeven te betalen voor dieetadvies voor hun kinderen onder de 18 jaar. De zorgverzekering dekt deze kosten in de meeste gevallen volledig.

  Het is echter altijd verstandig om de polisvoorwaarden van je specifieke zorgverzekering te raadplegen en contact op te nemen met je zorgverzekeraar om de details van de dekking te verifiëren, aangezien de voorwaarden kunnen variëren tussen verschillende verzekeraars en polissen. Zo ben je volledig op de hoogte van wat er wel en niet wordt gedekt en welke kosten eventueel voor eigen rekening komen.

 4. Verwijsbrief: In de meeste gevallen heb je een verwijzing van een huisarts of specialist nodig om aanspraak te maken op vergoeding van dieetadvisering. Dit geldt zowel voor de basiszorgverzekering als aanvullende verzekeringen.

Het is belangrijk om contact op te nemen met je zorgverzekeraar of de polisvoorwaarden van je specifieke verzekering te raadplegen om de exacte vergoeding en voorwaarden te achterhalen. Ook kan het handig zijn om vooraf contact op te nemen met de diëtist om te vragen of zij een contract heeft met jouw zorgverzekeraar, aangezien dit van invloed kan zijn op de vergoeding en eventuele eigen bijdragen.

Daarnaast kan het aantal behandeluren dat vergoed wordt, verdeeld worden over meerdere consulten. Dit betekent bijvoorbeeld dat je gedurende het jaar meerdere afspraken kunt maken om de vergoeding te benutten. Het is raadzaam om altijd te informeren bij zowel de diëtist als de zorgverzekeraar om volledig op de hoogte te zijn van de vergoedingsmogelijkheden en -beperkingen.

 

Sarah van Uijthoven
Telefoon: +31 6 21847662
Email: sarah@lekkerpuh.net

Olympiaweg 4
3077 AL Rotterdam

Maandag     9.00 tot 16.00 uur
Dinsdag      14.00 tot 17.30 uur
Woensdag 12.00 tot 18.00 uur 

 • Gratis parkeren
 • Goed bereikbaar met Openbaar Vervoer
 • Direct naast voetbalstadion De Kuip.

Voedingsadviescentrum voor Jeugd & Gezin | Kritische eters | ARFID | Afvallen voor kinderen en jongeren zonder dieet.

Contact met Sarah

Lekker Pûh!!! Rotterdam
Olympiaweg 4
3077 AL Rotterdam
Tel: +31 6 21847662

KVK nummer: 24399097
Vestigingsnr.: 000012487945